Nieuw Vlaams geld voor mobiliteit in Deurne

Op 23 december 2017, over deze onderwerpen: Mobiliteit en openbare werken
Deurne

De Vlaamse Regering heeft de investeringsbudgetten voor álle vormen van vervoer opgetrokken tot recordhoogte en dat zal ook voelbaar zijn in Deurne.

De planning van het Agentschap Wegen en Verkeer bevat goed nieuws voor de mobiliteit in onze gemeente. “Vlaanderen heeft nog nooit zoveel geïnvesteerd in mobiliteit en dat is goed nieuws voor projecten die al lang op zich lieten wachten”, zegt Koen Laenens, voorzitter van N-VA Deurne, en Vlaams Parlementslid Peter Wouters. “N-VA is al lang vragende partij om de vervanging van de brug Sterckxhoflei te realiseren. Nu is er eindelijk een concreet perspectief”.

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts N-VA zorgt voor recordinvesteringen in fietsinfrastructuur, waterwegen, openbaar vervoer én weginfrastructuur. Er kan zo volop werk gemaakt worden van vlotter en veiliger verkeer voor alle weggebruikers.

 

De planning van het Vlaamse Agentschap Wegen en Verkeer, een dienst van minister Ben Weyts, is één lange lijst van belangrijke investeringen in de toekomst van Vlaanderen. Ook voor Deurne zit er goed nieuws in:

Herbouwen O-brug Cornelissenlaan (2.500.000 €, uitvoering 2019)
Vervangen O-brug Sterckxhoflei (2.000.000 €, uitvoering 2019)

“Dit is belangrijk voor Deurne”, stellen Koen en Peter tevreden vast. “Deze investeringen gaan een voelbaar verschil maken. We zijn blij dat Vlaanderen meer gaat werken aan de weg”.

 

Contact:

Koen Laenens, voorzitter van N-VA Deurne

Peter Wouters, Vlaams Parlementslid 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is