Vooral U beste kiezer, Bedankt!

Op 15 oktober 2018, over deze onderwerpen: Politiek
Uitslagen volledig 2018

Afgelopen legislatuur wist N-VA Deurne heel wat moois te realiseren.
Wij zijn dan ook zeer tevreden dat de kiezer ons harde werk beloond heeft met een mooie score van 35,7% of 15 230 stemmen! Zo zijn we maar liefst dubbel zo groot als de tweede partij in ons district. 

Als afdelingsvoorzitter ben ik dan ook bijzonder trots dat mijn team, ondanks alle mogelijke tegenkantingen, steeds positief campagne is en blijven voeren. Dit wordt nu beloond met 12 zetels in de raadszaal.

Onze Districtsburgemeester Tjerk Sekeris haalde meer dan 3000 voorkeurstemmen.         
Schepen voor jeugd en sport Elke Brydenbach haar beleid werd ook door de kiezer gesmaakt en beloond met meer dan 1800 gekleurde bolletjes achter haar naam. Samen met de 10 andere verkozenen zijn we er volledig klaar voor om er de komende zes jaar weer stevig in te vliegen. 

Na een avondje vieren gaan we terug over tot de orde van de dag en wil ik als afdelingsvoorzitter heel wat mensen bedanken.

Eerst en vooral U, beste kiezer, die massaal op N-VA Deurne heeft gestemd;

Ook een woord van dank aan allen die onze campagne achter de schermen hebben doen draaien als een geoliede machine (brieven schrijven, materiaal verdelen, bussen,...); 

Dank aan al mijn gedreven kandidaten die de afgelopen weken het beste van zichzelf gaven. Zij zullen het vertrouwen dat zij van U kregen niet beschamen.

 

Kortom DANK U Deurne.


Verantwoordelijke: Koen Laenens voorzitter N-VA Deurne
Gemeenteraadslid Stad Antwerpen

 

 

Op naar een nog veiliger en welvarender district in 2024!

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is