Jong N-VA Deurne organiseert: Grillen en Tjillen met Tjerk!

2 juni 2023 - 19:00

Vanuit Jong N-VA Deurne hebben we leuks nieuws te melden! Op vrijdag 2 juni 2023 organiseren we een spetterende BBQ - "Grillen en Tjillen” - in de tuin van onze eigen districtsburgemeester Tjerk Sekeris. We trappen af om 19u en het feestje gaat door tot we er genoeg van hebben! 

Het beste deel? Wij zorgen voor het BBQ-vlees, de sfeer, de organisatie, en het enige wat jij hoeft mee te nemen is je eigen drank.  

En hey, als je vrienden hebt die misschien interesse hebben in N-VA, voel je vrij om ze mee te brengen. Dit is een tjille manier om kennis te maken met de partij, en we zijn altijd blij om nieuwe gezichten te zien. 

Oh, en nog iets leuks - we hebben een thema! Het is optioneel, maar als je zin hebt om je te verkleden in Hawaii-stijl, ga ervoor! Denk aan bloemenkransen, kleurrijke hemdjes of doe eens zot met kokosnoten. Wij gaan alvast compleet loco en kijken uit naar jouw creatieve outfit! 

Dus, ben je klaar voor een toffe avond? Laat ons even weten of je komt . Stuur een whatsapp-berichtje naar 04 75 33 83 67 of een mailtje naar alain.hoeckx [at] n-va.be (subject: BBQ%3A%20Ik%20ben%20aanwezig!)

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. We maken er samen een toffe avond van!

In een notendop:

  • Vrijdag 2 juni 2023 - 19u00
  • Turnhoutsebaan 313, 2100 Deurne
  • Dresscode: Hawaii (optioneel)
  • Eigen drank meebrengen
  • Bevestigen via: 04 75 33 83 67 - alain.hoeckx [at] n-va.be 

Tot op de BBQ, 

Alain Hoeckx namens Jong N-VA Deurne 
 

Visual: Erwin Van Mol

Visual Grillen en Tjillen met Tjerk
Adres: 

Turnhoutsebaan 313, 2100 Deurne