Winterfeest Deurne 2015

Op 12 december 2015
Winterfeest Deurne 2015

 

Gratis schaatsen en vuurspektakel tijdens Winterfeest Deurne

Naar jaarlijkse gewoonte trakteert Deurne haar inwoners op een gezellig winterfeest. Het district nodigt u op zaterdag 12 december uit op ijsbaan en skipiste Ruggeveld voor een flinke portie gratis schaats- en skipret. Voor wie het liever kalm aan doet, is er de gezellige kerstmarkt op de parking met een spectaculaire vuurshow, straattheater met twee duivelse figuren, verschillende eet- en drankkramen en een workshop kerststukjes maken.

Gratis schaatsen en skiën (van 16 tot 22 uur)

Hebt u altijd al eens van de 23 meter hoge skipiste willen glijden of wil u zich wagen op Deurnes ijs? Dan is dit u kans. Op 12 december kan u van 16 tot 22 uur gratis schaatsen en skiën. Monitoren van Ijshockeyclub Phantoms en Skiclub Zondal staan voor u klaar om u te begeleiden. Schaatsen en ski’s kan u kostenloos gebruiken. Hiervoor geeft u identiteitskaart als waarborg. Handschoenen en geschikte kledij om te skiën, voorziet u best zelf.

Schaatsen met DJ Mister Mix Nix en Pierre Elitair (van 16 tot 22 uur)

Schaatsers genieten deze avond van opzwepende muziek. Beide Dj’s zijn al jaar en dag de enfant terribles bij Radio centraal. Zij duiken voor de gelegenheid in de bodemloze schat van de schaatsbaanklassiekers.

Cirqumstancia met Cirq Diabolique (tussen 18 en 22 uur)

Twee duiveltjes springen letterlijk tussen en boven het publiek. Met hun bokkenpoten kunnen ze enorme snelheden halen. Een duivels goed vuurspektakel.

Kompanie Ofwel: Flam & co (22 uur)

In de arena op de parking van ijsbaan Ruggeveld staat de toreador, ietwat onwennig, zeker als hij ontdekt dat hij een titanengevecht moet aangaan tegen een imposante stier. Als de kooi opengaat, ontbindt het dier zijn duivels. Wordt het een bloedige strijd of een ontroerend gebeuren?

Noem het een aanklacht tegen dierenmishandeling of het gevecht van de mens met zijn geschapen technologie. In ieder geval, een spectaculaire en beklijvende show met gesynchroniseerd vuur, licht, muziek en ludiek gedragen door de acteurs.

Meer info

Winterfeest Deurne 2015
za 12 december van 16 tot 23 uur
Parking naast de ijsbaan Ruggeveld
Ruggeveldlaan 488
Parkeren is mogelijk aan begraafplaats Ruggeveld (via August Van de Wielelei)
Gratis, iedereen is welkom!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is