Wijkbezoek Morckhoven en voorstelling districtskandidaten 2018

Op 16 juni 2018, over deze onderwerpen: Politiek
Voorstelling kandidaten 2018

DEURNE - Op zaterdag 16 juni heeft N-VA Deurne zijn tent opgesteld aan de ingang van het Rivierenhof: (hoek Wouter Haecklaan en Cornelissenlaan)

Tijdens het wijkbezoek heeft het afdelingsbestuur van Deurne samen met de Deurnese mandatarissen het oor te luisteren gelegd bij zijn bewoners. Vragen, opmerkingen en suggesties zorgden ervoor dat N-VA Deurne in contact blijft met wat er echt leeft onder de Deurnenaar. Met die kennis maken we beleidskeuzes en zo nemen we beslissingen waarvan we weten dat de Deurnenaar die ook steunt. 

 

Op exact 121 dagen voor de districtsraadsverkiezingen van 14/10/2018 stelde N-VA Deurne vandaag zijn kandidaten voor in het Rivierenhof.
"Zoals u kan vaststellen hebben we een sterk gemotiveerd team klaarstaan. Zij vormen een mooie weerspiegeling van de Deurnese bevolking", zegt afdelingsvoorzitter Koen Laenens. "Afgelopen zes jaar hebben we met ons team al heel wat mooie zaken kunnen realiseren in ons district. De verandering die we hebben ingezet willen we graag de komende zes jaar verderzetten. Naast 15 mannen en 13 vrouwen, de kandidaat voor de 26ste plaats volgt binnenkort, staan er verschillende 'jonge leeuwen en leeuwinnen' op onze lijst. Zij staan te popelen om de stem van de jongeren in ons district te vertegenwoordigen.
Daarnaast hebben verschillende van onze kandidaten hun roots in Irak, Oekraïne, Polen, Spanje en Armenië. Allen hebben ze hetzelfde positieve migratieverhaal nl. dat onze taal leren en daaraan gekoppeld werken, levensbelangrijk zijn om je te integreren in onze samenleving". Tjerk Sekeris, districtsburgemeester, is een zeer tevreden lijsttrekker: "Met dit team rondom mij kan ik mij zeer gelukkig prijzen".


Volgend wijkbezoek:  Boekenberg (hoek Boekenberglei en Jozef Verbovenlei) op zaterdag 1 september 2018 van 10:00 tot 13:00u.

Wat gaat er goed in uw buurt?  Wat kan er beter en waar loopt het al eens fout?  We willen dat graag persoonlijk van u te weten komen.  Heeft u vragen over het beleid of wilt u weten welke dossiers de Deurnese N-VA Mandatarissen opvolgen? Kom dan zeker eens langs.


Zit u nu reeds met een prangende vraag, een brandende kwestie,… 
Mail dan naar deurne [at] n-va.be  
Tot zaterdag 1 september 2018


Verantwoordelijke communicatie: Guido Hufkens.
Foto's: Guido Hufkens.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is