Smoutebollenkraam mag langer blijven staan

Op 12 januari 2021, over deze onderwerpen: Leefmilieu

Het smoutebollenkraam (voor de Nederlanders onder ons oliebollenkraam) blijft, op vraag van duizenden Deurnenaars, voorlopig staan op de Frank Craeybeckxlaan.

“Een ideaal middel tegen januari blues.”, volgens Tjerk Sekeris, disttrictsburgemeester, “Je weet wel de periode na de feestdagen, het weer zit tegen, de lente is nog ver af … en dan is er zo’n warm smoutebollenkraam, waar je ook nog Lackmans, (stroop) wafels, churros en andere lekkernijen kan kopen. Het water loopt u toch al in de mond.

Uitbaatster enthousiast over verlenging

"We hebben al ontzettend veel mensen mogen ontvangen. Het doet ons plezier dat we de inwoners van Deurne met onze lekkernijen kunnen verwennen. Velen maken er zelfs een uitstapje van of sluiten er hun wandeling in het Rivierenhof mee af.

Wij willen de inwoners van Deurne alvast bedankt voor de gastvrijheid. Iedereen houdt zich aan de regels als ze langs ons kraam passeren. Dat zorgt er mee voor dat het bestuur van de Stad en Deurne onze aanvraag tot verlenging goedgekeurd hebben. Na een verschrikkelijk jaar, kunnen we alvast spreken van een goede start in het nieuwe jaar 2021!" aldus Lesley Driessen in een interview met lokale Deurnese media.

Praktisch

Open alle dagen van 14.00 uur tot 20.00 uur (gesloten op maandag) en ondertussen kan u de tijdelijke ingrepen bewonderen en wegdromen van een nieuwe Frank Craeybeckxlaan.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is