N-VA Deurne in Rivierenhof tijdens Valentijnsrun: "Ik zie je GEEL graag lopen"

Op 12 februari 2023, over deze onderwerpen: Rivierenhof, Sport

Vandaag vierde onze afdeling sportief de liefde, tijdens de 11e editie van de Rivierenhof Valentijnrun, een ludieke liefdesloop in het mooiste park van Antwerpen.

In het idyllische decor van het winterse Rivierenhof, splitste onze afdeling zich op. De ene helft maakte zich klaar om 5 kilometer mee te lopen en de andere helft bracht de omstaanders en parkbezoekers een chocolade attentie.

Districtsschepen voor Sport Elke Brydenbach was trots op de inzet van iedereen:

"Zoveel mogelijk Deurnenaars aan het bewegen zetten is & blijft mijn motto. Vandaag heeft onze N-VA fractie alvast de daad bij het woord gevoegd. Met z’n allen hebben ze hun beste beentje voorgezet op de Valentijnrun & dat in goed gezelschap van een 500-tal lopers. Bij deze ook een dikke duim voor de vlotte organisatie onder deskundige leiding van onze Deurnse atletiekclub ‘Antwerp Athletics’.”

Elvira Van den Eynden nam de coordinatie van de chocolaatjes voor haar rekening: 

"Het was super leuk om aan de Deurnenaar een kleine Valentijn attentie uit te delen. De 4 teams die gingen uitdelen hebben er veel succes mee gehad. De attentie werd door vele parkbezoekers ontzettend geapprecieerd. "

Voorzitster Mascha Van Huffelen besluit:

"Ik wil graag iedereen bedanken die heeft meegelopen, onze attentie heeft uitgedeeld of gesupporterd heeft. Ben heel erg trots dat ik van deze afdeling voorzitter mag zijn en dat jullie mijn Valentijntjes zijn. "

Lopers: Elke Brydenbach, Rebecca Gevers, Alain Hoeckx, Tjerk Sekeris, Christina Gevers, Mascha Van Huffelen, Piet Timmer, Benny Van Loon, Freya Van Alsenoy, Greg Cabello, Koen Laenens en Tom Van Eycken.
Trouwe supporters: Robert Stephens, Elvira Van den Eynden, Jorg Pols, Mariette Ooms, Sonja Stoop, Pierre Lorentop, Ellen Seresia, Peter Wouters, Koen Maes en Sabine.

Beelden: Stefan Lambrechts & Alain Hoeckx

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is