Jong N-VA: Vergeet onze senioren niet!

Op 14 november 2020, over deze onderwerpen: Jong N-VA

Het bestuur van Jong N-VA Deurne vormde een hart van kaarsen nabij WZC De Pelikaan te Deurne om aandacht te vragen voor onze senioren.

Ze willen met deze symbolische actie tonen dat zowel de inwoners van een rusthuis of serviceflats in hun gedachten zijn. Ook voor de medewerkers die dag-in-dag-uit het beste van zich geven is dit verlicht hart! 

De afgelopen maanden waren bij de vreselijkste sinds de Tweede Wereldoorlog. Het virus en de pandemie hebben er in gehakt op vele vlakken. Onze senioren zaten daarbij in het oog van de storm. Het verhaal van de woonzorgcentra is intussen min of meer bekend, maar ook zelfstandig wonende ouderen in bijvoorbeeld serviceflats beleefden een onzekere, moeilijke, soms ronduit angstige periode. 

"Bij Jong N-VA Deurne geloven we dat door samen te werken en elkaar ten allen tijde in gedachten te houden we ons door deze jammerlijke crisis kunnen slaan. Het zal zeker niet zonder enig kleerscheuren zijn dus nemen we graag een momentje om zij die het moeilijker hebben, de zorgsector en onze ouderen, een "hart" onder de riem te steken," aldus voorzitter Jorge Gonzalez.

Jongeren roepen op

Heb jij een familielid, vriend of buur die zich misschien eenzaam voelt? Bedenk dan dit: er is altijd wel iets dat iemand leuk vindt om te doen, samen met jou of met anderen. Een steuntje in de rug kan veel betekenen! Voor onze senioren in het bijzonder zijn het ontzettende stille dagen... vergeet het niet en laat hen weten dat je aan ze denkt. Schrijf hen een kaartje, bel hen eens op of laat een maaltijd leveren voorzien door één van onze Deurnese horeca-toppers!

#SamenStaanWeSterk #VlaamseVeerkracht #OuderenWeek

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is