Terugblik 1ste Steakavond N-VA Deurne: sfeer à volonté!

Op 29 oktober 2011

Om de gelegenheid wat extra luister te geven had ook onze nationale voorzitter, Bart De Wever, beloofd om aanwezig te zijn.

Na een dag van voorbereidingen was ons team klaar om rond 18u00 de eerste gasten te ontvangen. Het protocol werd waargenomen door Peter Wouters, onze eigen afdelingsvoorzitter van N-VA Deurne. Iedereen werd door Peter persoonlijk verwelkomd met een babbel en aperitief. Al snel ontstond er grote drukte en liep zaal Ruggehof helemaal vol met de ruim 160 verwachtte gasten. De keuken draaide op volle toeren en onze professionele kok zorgde ervoor dat iedereen aan zijn culinaire trekken kwam. Goeie sfeer was er à volonté en aan lekker eten ontbrak het ons evenmin!

Na het dessert was er ruimschoots de tijd om nog een babbeltje te doen met vrienden of één van onze N-VA mandatarissen. Niet alleen Bart de Wever was samen met zijn gezin aanwezig, ook Fons Duchateau (voorzitter N-VA Stad Antwerpen), Rob Van de Velde (voorzitter arrondissement Antwerpen), Luk Lemmens (ondervoorzitter OCMW Antwerpen) en ons eigen Deurne's districtsraadslid Bart De Vos waren te gast bij ons. Aan de toog hebben ze menige vraag mogen beantwoorden en tegelijkertijd werd er nog heel wat afgelachen. Dat de avond een klinkend succes was zal niemand betwijfelen, de laatste gasten hebben de deur pas na half twee 's morgens dichtgetrokken.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is