Pleit het Vlaams Belang voor het BAM tracé?

Op 22 oktober 2013

 

De aanleg van de A102 is een van de oplossingen om de mobiliteitsproblemen rond Antwerpen aan te pakken. De onder tunnelde A102 zou het huidige rondpunt van Wommelgem verbinden met het knooppunt Antwerpen-Noord op de E19. Duizenden vrachtwagens zouden de Antwerpse haven kunnen bereiken zonder de E313/R1 te gebruiken.

In een pamflet van het Vlaams Belang dat verdeeld werd in de buurt Zwarte Arend gaat het Vlaams Belang tekeer tegen de aanleg van een onder tunnelde A102. De mensen die in Deurne naast de ring wonen zijn het Vlaams Belang ongetwijfeld dankbaar omdat zij vastbesloten tegen deze oplossing zijn. 

Door de aansluiting van de A102 met de E313 verdwijnt het huidige rondpunt in Wommelgem. De bouw van een nieuw op- en afrittencomplex is dan ook noodzakelijk. Nodig omdat anders duizenden auto's over de Bisschoppenhoflaan, de Turnhoutsebaan en de Herentalsebaan rijden op weg naar Wijnegem Shopping Centrum en de Makro.

De bouw van een nieuw op- en afrittencomplex? Waar?

Volgens het Vlaams Gewest kan dat op de Bisschoppenhoflaan, het Vlaams Belang kiest voor deze oplossing. Het Vlaams Belang kiest terug voor ellende, tegen de Deurnenaar,  tegen onze kinderen.

De Stad Antwerpen stelt een kleiner complex voor aan de Houtlaan. N-VA Deurne kiest resoluut voor de oplossing van de Stad Antwerpen.

Het Vlaams Belang daarentegen kiest resoluut voor het BAM tracé in haar verzet tegen de A102 en schaadt daarmee de gezondheid van duizenden gezinnen. De waanzin voorbij.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is