Gratis schaatsen en vuurspektakel tijdens winterfeest Deurne

Op 5 december 2014

Naar jaarlijkse gewoonte trakteert Deurne zijn inwoners op een winterfeest. Dit jaar nodigt het district iedereen uit op zaterdag 13 december op de ijsbaan en skipiste Ruggeveld voor een flinke portie gratis schaats- en skipret met muziek van ‘Discobaar A Moeder’. Voor wie het liever iets rustiger aan doet, is er de gezellige kerstmarkt op parking Ruggeveld met een duivelse vuurshow, straattheater met twee mysterieuze zwevende figuren, verschillende eet- en drankkraampjes en een workshop kerststukjes maken.

Op 13 december staat er in Deurne heel wat op het programma van 16 tot 22.30 uur. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten. Geïnteresseerden vinden deze info ook op de website www.deurne.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

Gratis schaatsen en skiën (van 16 tot 22 uur)

Tijdens het winterfeest nodigt het district Deurne iedereen uit voor een gratis schaats- en skibeurt op ijsbaan en skipiste Ruggeveld. Monitoren van ijshockeyclub Phantoms, kunstschaatsclub Deurne Ruggeveld en skiclub Zondal staan klaar om beginners te begeleiden en geven demonstraties. Schaatsen en ski’s kunnen kosteloos gebruikt worden (identiteitskaart geldt als waarborg). Handschoenen zijn verplicht en moeten bezoekers zelf meenemen.

Discobaar A moeder (van 20 tot 22 uur)

Schaatsers genieten op de ijsbaan van muziek van verschillende live-dj’s. Het Antwerpse dj-duo ‘Discobaar A moeder’ sluit het winterfeest af. Met hun platenbakken vol 45-toerenplaatjes draaiden ze al van in de kleinste bruine cafés tot het Sportpaleis en van Laundry Day tot op Night of The Proms. Als geen ander krijgen ze een massa aan het dansen waarbij geen enkele muziekstijl gemeden wordt.

Duivelse vuurshow (om 22 uur)

Enkele mysterieuze personages brengen een vuuract met verrassende wendingen. Bij het vallen van de nacht zetten de mystieke personages een heuse samenzwering op poten. Ze bundelen hun krachten en toveren allerlei onverwachte zaken uit hun gouden pot.

Zwevende magische figuren (vanaf 20 uur)

De aanwezigen kunnen ook twee zwevende figuren tegen het lijf lopen. Ze hebben een sarcastisch, uitdagend en plagend karakter en leggen de bezoekers letterlijk het vuur aan de schenen. Ze zijn echter ook lief zijn en brengen verwondering en magie.

Praktisch

Winterfeest Deurne

zaterdag 13 december 2014 van 16 tot 22.30 uur

(parking) ijsbaan en skipiste Ruggeveld, Ruggeveldlaan 488

gratis

Parkeren is mogelijk aan begraafplaats Ruggeveld (via August Van de Wielelei).

Verantwoordelijke: Peter Wouters, districtsvoorzitter Deurne, gsm 0490 65 63 78,

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is