Sportieve hoogdag in Deurne met jeugdtornooi en Beker van België korfbal

Op 1 mei 2023, over deze onderwerpen: Jeugd, Rivierenhof, Sport

1 mei is elk jaar weer een sportieve hoogdag in Deurne, en ook dit jaar was het weer een dag vol spannende sportevenementen. Schepen voor sport en jeugd Elke Brydenbach en stadsschepen Peter Wouters waren aanwezig bij zowel het jeugdtornooi Mevrouw Duflou als de Beker van België korfbalwedstrijd tussen twee Deurnese topteams.

De dag begon met de prijsuitreiking van het jeugdtornooi Mevrouw Duflou, georganiseerd door de Koninklijke Rapid Atletiekclub. Elke Brydenbach feliciteerde alle deelnemende jongeren en gaf de club een dikke pluim voor hun inzet: "Een dikke duim voor de organiserende club Koninklijk Rapid AC! Het is fantastisch om te zien hoeveel jong talent er in ons district aanwezig is."

Korfbal, beker van België

In de namiddag stond de Beker van België korfbal op het programma, met een spannende wedstrijd tussen de Deurnse toppers Borgerhout/Groen-Wit Korfbal Club en AKC/Luma Korfbalclub. Hoewel er maar één winnaar kon zijn, benadrukte Brydenbach het belang van sportiviteit en samenhorigheid: "Helaas kan er maar één de winnaar zijn! Van harte proficiat aan onze zebra's! Beide teams hebben een fantastische prestatie neergezet en laten zien hoeveel talent er in Deurne aanwezig is."

De wedstrijd trok ook hooggeplaatste bezoekers, zoals eerste gedeputeerde Luk Lemmens en Mireille Colson

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is