Jong N-VA Deurne kiest nieuw bestuur met voorzitter Tom Van Eycken

Op 20 december 2021, over deze onderwerpen: Jong N-VA

Onze jongerenafdeling Jong N-VA Deurne heeft een nieuw bestuur gekozen. Voor Deurne waren er vier functies in te vullen: Tom Van Eycken volgt Jorge Gonzalez op als voorzitter en Davina Coone wordt de nieuwe secretaris.

Daarnaast zijn ook Rebecca Gevers en Xander Petö opnieuw verkozen als bestuurslid. Rebecca zal de taken van ondervoorzitter op zich nemen en Xander gaat verder als penningmeester. De nieuwe bestuursploeg is aan zet voor de komende twee jaar.

De jongeren kwamen samen in Deurne voor de tweejaarlijkse bestuursverkiezingen van de afdeling. Alle N-VA-leden jonger dan 31 waren stemgerechtigd en konden zich ook kandidaat stellen om toe te treden tot het bestuur

Volledig nieuw bestuur: Tabula rasa met nieuw gezicht Tom

Tom Van Eycken (28) is dus de nieuwe voorzitter. Tom woont in Deurne-Zuid en is beroepshalve systeembeheerder ICT. Hij is nog maar net lid van Jong N-VA Deurne, maar ziet het volledig zitten: 

Als voorzitter hoop ik vooral mee richting te kunnen geven aan een groep aangename mensen die we hopen uit te breiden naar de toekomst toe. Een groep waarin iedereen zijn of haar ideeën en bijdragen kan leveren om zo tot een leuk uitgewerkte activiteit te kunnen komen.

Klinken op de nieuwe ploeg: ‘We hebben er zin in!’

Om het nieuw bestuur te vieren werd er geklinkt in de winterbar Den Exter, in Deurne-Zuid. Een gezellig samenzijn in een al minstens even gezellig kader, klinkt het bij de jongeren.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is