Geslaagd weerzien: "We hebben je gemist!"

Op 24 mei 2022, over deze onderwerpen: Luchthaven Deurne, Politiek, Afdelingsbestuur

Afgelopen weekend was het eindelijk zover! Meer dan 150 N-VA leden en sympathisanten kwamen samen in het museum van Stampe en Vertongen.

Onder de begeleiding van een muzikant werd de ochtend ingezet en bood de lokale Deurnese afdeling iedereen de kans om terug het gesprek met elkaar aan te gaan. Handen te schudden... kussen te geven... want dat mag gelukkig weer. 

Voorzitter Mascha Van Huffelen stak van wal:

Goedemorgen vrienden,

Blij jullie allemaal weer te zien. Het zijn 2 jaar geweest waarin evenementen heel erg moeilijk waren. 2 jaar waar we het contact met jullie, onze leden, gemist hebben. Die periode kunnen we eindelijk achter ons laten. Vrienden, het is vandaag voor mij een reeks van eerste keren. Eerste keer bij Stampe en Vertongen, mijn eerste activiteit als nieuwe voorzitter en mijn eerste speech voor jullie, onze leden. Ik moet zeggen ik vind dit behoorlijk spannend.

De laatste weken zijn niet altijd even gemakkelijk geweest. We rechten onze rug en werken samen schouder aan schouder verder aan het project dat we in 2018 begonnen zijn. De weg naar 2024 lijkt nog lang, maar de tijd gaat snel en de verkiezingen zullen er sneller zijn dan we denken. Het is belangrijk om ons niet te verliezen in wat er op sociale media verschijnt. Het is goed om te weten, maar trouw blijven aan ons zelf, onze eigen koers varen, niet de andere partijen achterna lopen in plat populisme en politieke recuperatie, is nog veel belangrijker. Vandaag zijn we hier om het fijne weerzien met onze leden te vieren, laat ons dat dan ook vooral doen. Schol!

De lange asem samen met Nest Adriaensen van De Strangers

Districtsburgemeester Tjerk Sekeris, stadsschepen Peter Wouters, gedupteerde Luk Lemmens, Nest Adriaensen van De Strangers, Johan De Wit van De Vlaamse Volksbeweging en nog vele anderen zongen samen met -het leukste koor van Antwerpen- De Lange Asem uit volle borst mee met onder andere 'antwaarpe gij zijt veur mij'.

Voor de geinteresseerden: u kan het koor huren voor uw evenementen... of dat wenselijk is, is een andere vraag.

De sfeer zat er goed in!

Nadat de aanwezigen de longen uit hun lijf zongen was er nog voldoende ruimte om elkaar aan te spreken en verder te genieten van de live muziek. Gebracht door Jerry van de Colby Music Band. De omgeving, de muziek en vooral de aanwezigen hebben er samen een geslaagd evenement van gemaakt. We kijken als afdeling alvast uit naar de volgende bijeenkomst.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is