Ellen Seresia vervangt Jeff Braam in de districtsraad: “Jeff stond mee aan de wieg van N-VA Deurne”

Op 20 oktober 2022, over deze onderwerpen: Politiek

Deze maand heeft Jeff Braam afscheid genomen van de politiek. Hij nam ontslag als districtsraadslid en bestuurslid van N-VA Deurne. 

“We gaan Jeff uiteraard missen. Hij stond mee aan de wieg van N-VA Deurne”, aldus voorzitter Mascha Van Huffelen.

“Door de jaren heen is gebleken dat Jeff maar ook zijn vrouw Irène een rots in de branding waren voor onze afdeling. Altijd konden we op hem hen rekenen. Er was geen activiteit waar Jeff en Irène niet aanwezig op waren om een handje te helpen en mensen te overtuigen van onze partijvisie”, voegt stadsschepen en goede vriend van het koppel Peter Wouters er nog aan toe.

Kortom N-VA'ers in hart en nieren. We wensen vanuit onze afdeling  Jeff en Irène nog vele mooie momenten samen. Vooral willen we hen bedanken voor hun inzet doorheen de jaren.

Ellen Seresia (56) maakt haar intrede in de lokale politiek

Tijdens de districtsraad van donderdag 20 oktober legde Ellen haar eed af als districtsraadslid.

”Ik heb er zin in”, begint Ellen heel enthousiast: “ In 2018 heb ik me voor de eerste keer kandidaat gesteld voor de districtsraad van Deurne. Nu kan ik mijn engagement voor Deurne vertalen als districtsraadslid. 

Ellen is 11 jaar gepensioneerd en werkte voorheen 23 jaar als verpleegkundige op de dienst oncologie, cardiologie en radiologie.  Omwille van gezondheidsredenen moest Ellen noodgedwongen haar job als verpleegkundige stop zetten. ”Dat kwam voor mij zeer hard aan. Ik ben dan ook tevreden dat ik via deze weg toch nog mijn steentje aan de maatschappij kan bijdragen. Ik wil mij vooral inzetten voor een sociaal, veilig en leefbaar Deurne”, besluit ze.

Ellen is ook al 4 jaar wijkverantwoordelijke in Deurne-Zuid voor de wijken Drakenhof en Langbaanvelden.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is