Elke Brydenbach zet haar veelzijdige ervaring in voor het Vlaams Parlement

Op 23 december 2023, over deze onderwerpen: Politiek

Elke Brydenbach, gewaardeerd als schepen voor jeugd en sport in Deurne en als toegewijde leerkracht in een Antwerpse secundaire school, heeft haar kandidatuur aangekondigd voor het Vlaams Parlement in de verkiezingen van juni 2024. Met haar positie op plaats 24, maakte Brydenbach haar ambities op 24 december bekend via een inspirerende video.

In haar videoboodschap, "Een brief aan de Kerstman", spreekt Elke over haar wens om als volksvertegenwoordiger een significante invloed uit te oefenen op het Vlaams beleid. Met meer dan 12 jaar ervaring als schepen, en 20 jaar als leerkracht, benadrukt Brydenbach haar toewijding om de belangen van Deurne, Antwerpen, en heel Vlaanderen te vertegenwoordigen.

Elke Brydenbach: "Mijn ervaring in het onderwijs en als schepen heeft mij waardevolle inzichten gegeven. Ik wil deze inzichten inzetten om de stem van onze stad en onze scholen op een groter podium te vertegenwoordigen. Voor Deurne, voor Antwerpen, en nu ook voor heel Vlaanderen!"

Elke licht toe: "In het onderwijs hebben we al veel bereikt, maar de uitdagingen blijven groot. Ik ben klaar om mijn schouders onder deze uitdagingen te zetten en een positieve verandering teweeg te brengen."

Beeld en video: Stefan Lambrechts

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is