Code Geel: Wijkbabbel aan de luchthaven trekt groot publiek: "Voor eeuwig Luchthaven Deurne!"

Op 16 december 2023, over deze onderwerpen: Luchthaven Deurne

Onder het toepasselijke thema 'Code Geel' vond vandaag een succesvolle wijkbabbel plaats nabij de luchthaven, georganiseerd door N-VA Deurne en Berchem. Meer dan honderd buurtbewoners, sympathisanten en geïnteresseerden trokken naar de gezellige tent van de partij, genietend van warme gastvrijheid en de kans om belangrijke lokale onderwerpen te bespreken.

De bezoekers werden verwelkomd met een rijk aanbod aan versnaperingen, waaronder koffie, jenever, cider en verse glühwein. Voor de zoetekauwen waren er heerlijke koffiekoeken en kaneelbroodjes, waardoor zowel de gesprekken als de maag rijkelijk gevuld werden.

Het hoogtepunt van de bijeenkomst was de verloting van aantrekkelijke prijzen. Onder de aanwezigen werden drie goodiebags van de luchthaven verloot, een genereus gebaar dat de nauwe band tussen de wijk en de luchthaven benadrukte. Daarnaast was er een unieke kans voor drie gelukkige winnaars om Antwerpen vanuit een ander perspectief te bewonderen met een vlucht boven de stad.

De spanning steeg toen een onschuldige kinderhand (en dat mag je letterlijk nemen) de gelukkige winnaars selecteerde: Koen Laenens, Benny Van Loon en Johan De Gier waren de gelukkige ontvangers van deze exclusieve ervaringen. Hun namen werden met applaus en enthousiasme ontvangen door de aanwezigen.

De wijkbabbel was niet alleen een platform voor gezelligheid en plezier, maar ook een kans voor de bewoners om zich te verenigen, te netwerken en hun betrokkenheid bij lokale kwesties te tonen. De succesvolle bijeenkomst onder 'Code Geel' werd gekenmerkt door warmte, vriendschap en een gedeelde liefde voor de luchthaven.

Foto's Rik Van Herp

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is