N-VA Deurne toont solidariteit tijdens Week tegen Armoede

Op 21 oktober 2023

De afgelopen week stond in het teken van de 'Week tegen Armoede'. In deze moeilijke tijden is het meer dan ooit van cruciaal belang om extra aandacht te besteden aan degenen die het minder goed hebben in onze samenleving. In Deurne zijn we trots op lokale initiatieven zoals SOS HAMIN, die voedselbedeling verzorgen voor mensen in nood.

Als teken van solidariteit en betrokkenheid in ons district, heeft N-VA Deurne op dinsdag en vrijdag bijna 100 liter soep geschonken aan SOS HAMIN. Deze warme geste werd met open armen ontvangen door degenen die hun voedselpakket kwamen ophalen.

Het bestuur en alle leden van N-VA Deurne dragen een warm sociaal hart met zich mee. Samen geloven we in de kracht van gemeenschap en samenwerking om het verschil te maken. Deze actie benadrukt ons engagement om elkaar te ondersteunen in tijden van nood.

Deurne, da's district dat samenkomt, samenwerkt en elkaar helpt, en N-VA Deurne is er trots op een rol te spelen in het versterken van die band. Samen zijn we sterk.


Dank aan Traiteur Tip Top voor de goede zorgen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is